26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

23 Ağustos 2019

26 Ocak Dünya Gümrük Günü kutlamaları, 26.01.2019 tarihinde saat 09:00'da  Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürümüz Sayın Hasan EKEN ve personelimizin katılımı ile  Atatürk Anıtına Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının  okunmasıyla gerçekleştirilmiştir.
 

Bölge Müdürümüz Sayın Hasan EKEN ve beraberindeki heyet, Bursa Valisi Sayın Yakup CANBOLAT'ı makamında ziyaret etmiştir.

Bölge Müdürümüz Sayın Hasan EKEN ve beraberinde ki heyet, Bursa Vali Yardımcı Sayın Mustafa GÜNDOĞAN'ı makamında ziyaret etmiştir.


Bursa Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Sayın Uğur GÜLEŞ ve beraberindeki personel Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Uğurhan KUŞ'u makamında ziyaret etmiştir.



Bursa Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Sayın Uğur GÜLEŞ ve beraberindeki personel Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sayın Gökhan ŞEN'İ makamında ziyaret etmiştir.

Bursa Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Sayın Uğur GÜLEŞ ve beraberindeki personel Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ali ÜLGER'  i makamında ziyaret etmiştir.


Bursa Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Sayın Uğur GÜLEŞ ve beraberindeki personel Gemlik Cumhuriyet Savcısı Sayın Ömer PORGALI'yı makamında ziyaret etmiştir.



 26 Ocak Dünya Gümrük Günü münasebetiyle Bölge Müdürlüğümüz Eğitim ve Toplantı Salonunda gerçekleşen etkinler kapsamında,  üstün başarı gösteren personellere Teşekkür Belgeleri takdim edilmiştir. 



 
Bursa Vali Yardımcıları Sayın Ergun GÜNGÖR ve Sayın Mustafa GÜNDOĞAN'ın katılımları ile 28.01.2019 tarihinde saat 19:00'da Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemeğe, Bölge Müdürlüğümüz ve Bağlantı Müdürlükleri personeli, diğer kurum ve kuruluşların  katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.