7223 Sayılı Kanun ve Piyasa Gözetimi Denetimi Yönetmeliği Bilgilendirme Semineri

23 Aralık 2022

“7223 Sayılı Kanun ve Piyasa Gözetimi Denetimi Yönetmeliği Bilgilendirme Semineri” Bölge Müdürümüz Hüseyin ŞANVERDİ’nin katılımlarıyla, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ev sahipliğinde 22 Aralık 2022 tarihinde BTSO Hizmet Binasında düzenlenmiştir. Söz konusu Seminer kapsamında, Bölge Müdürümüz Hüseyin ŞANVERDİ bir konuşma yapmıştır.

Konuşmasında, Sayın ŞANVERDİ; BTSO üyelerinin üretim kalite altyapısını geliştirmek ve piyasa gözetimi ve denetimi kavramının daha iyi anlaşılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen bilgilendirme seminerinin önemine vurgu yaparak, ürün güvenliği sistemi ulusal mevzuatımız ile Avrupa Birliği teknik mevzuatına uyum çalışmaları ve Piyasa Gözetimi ve Denetimi faaliyetleri hakkında genel olarak bilgi vermiştir. Ayrıca, Sn. ŞANVERDİ, düzenlenen bilgilendirme toplantısının tüm üreticilerimize ve sektör temsilcilerimize faydalı olmasını temenni ettiğini belirterek, BTSO Akademi tarafından düzenlenen bu benzeri etkinliklere her zaman destek vermeye devam edeceklerini ifade etmiştir.

Öte yandan, Seminer kapsamında, Bakanlığımız Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü Ticaret Uzmanları, İlayda Elif Ata AKSUT ve Yasemin YAĞMUR tarafından konuya ilişkin sunum yapılmıştır.