Dünya Gümrük Günü Kutlamaları Kapsamında Mülki İdari Amir Ziyaretleri Gerçekleştirildi.
27 Ocak 2025Ülkemizin kurucu üyelerinden biri olduğu ve 186 üyesi bulunan Dünya Gümrük Örgütü'nün (DGÖ) ilk toplantısını yaptığı 26 Ocak günü, "Dünya Gümrük Günü" olarak belirlenmiş olup, her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.
Bu yıl DGÖ tarafından belirlenen "Gümrüklerin Verimlilik, Güvenlik ve Refah İçin Taahhütlerini Yerine Getirmesi" teması altında Bölge Müdürlüğümüz olarak, Bölge Müdürümüz Hüseyin Şanverdi, beraberindeki heyet ile Bursa Valisi Sayın Erol AYYILDIZ ile İlimiz Vali Yardımcısı Sn. Rıza Gençoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek, bilgilendirmede bulunmuşlardır.
Yine bu kapsamda Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Ramazan Solmaz ve Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Sercan Kocabey’ e makamlarında nezaket ziyaretinde bulunulmuştur.