Yalova Gümrük Müdürlüğü 26 Ocak Gümrük Günü Kutlamaları

31 Ocak 2020



2020 yılı teması "İnsanoğlu, Refah ve Gezegenimizin Sürdürülebilirliğinde Gümrükler" olarak belirlenen 26 Ocak Dünya Gümrük Günü Etkinlikleri kapsamında Yalova Gümrük Müdürlüğünce;
            Yalova ili 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Müdürlük personeli yanında diğer kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile iş sahipleri ve yükümlülerin de iştirakiyle Atatürk Anıtına Çelenk Konulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Yalova Gümrük Müdürü Ali İhsan BİLGETÜRK tarafından günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştirildi.
Yalova Gümrük Müdürü Ali İhsan BİLGETÜRK başkanlığında oluşturulan heyetçe Yalova Valisi SN. Muammer EROL, Yalova Vali Yardımcısı Sn. Yıldırım UÇAR, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Cuma ÇOBAN ile Çiftlikköy Kaymakamı Sn. Ömer BİLGİN, Altınova Kaymakamı Sn. Regaip Ahmet ÖZYİĞİT, Yalova Belediye Başkanı Sn.Vefa SALMAN, Çiftlikköy Belediye Başkanı Sn. Ali Murat SİLPAGAR, Asliye Ceza Hakimi Sn.  Kemal SUBAŞI, Taşköprü Belediye Başkanı Sn.  İsmail ARSLAN, İl Emniyet Müdürü Sn.  Hakan FINDIK, İl Jandarma Alay Komutanı Sn.  Albay Mustafa BAKÇEPINAR ve PTT Başmüdürü Elif TAN ziyaret edildi. Yine, özellikle kış aylarında kan stoklarındaki azalma nedeniyle Kızılay Kan Merkezine personelimiz ile iş sahipleri ve yükümlülerce kan bağışında bulunuldu. Bölge Müdürümüz Sn. Hüseyin ŞANVERDİ ve beraberindeki heyetin katılımlarıyla Müdürlük personeli ve yükümlülerle beraber günün anısına bir pasta kesim merasimi yapıldı. Başarı belgeleri almaları uygun görülen personele Başarı Belgeleri takdim edildi. Yalova Termal Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri Müdürlüğümüz ve Ro-Ro sahamızı ziyaret ettiler. Ayrıca, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü’nün kamuoyuna duyurulabilmesi amacıyla yerel düzeyde basına Dünya Gümrük Günü ve bu çerçevedeki etkinlikler hakkında bilgi verilerek kamuoyu bilgilendirildi.